A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
+36-30-986-3171 bringasnyaralo@gmail.com
8172 Balatonakarattya, Kárpátalja utca 16.
Látnivalók

Balatonakarattya

BALATONAKARATTYA közkedvelt nyaralóhely, hiszen a Budapest felől az autópályáról ez az első balatoni település. Strandjai gyönyörűek, hatalmas fák alatt lehet hűsölni, a napimádókat pedig széles parti föveny várja. A tó vize kristálytiszta, és itt a keleti parton éppen derékig ér, labdajátékokhoz, úszáshoz, pancsoláshoz is ideális. Nem kell hosszan gyalogolni a bójákig, mint a déli parton.
Balatonakarattyai magas-partja páratlan kilátással ajándékozza meg az ide látogatókat. Kihagyhatatlan program a Kisfaludy sétány és kilátó, és jó tudni, hogy ez a Balaton körüli bringaút alternatív útvonala. Este is érdemes felkeresni és innen megcsodálni a naplementét.
Aki nagyobb nyüzsgésre vágyik, annak Balatonkenesét ajánljuk sok programmal, bulihelyekkel, parti sétánnyal, jachtkikötővel. Gyalogosan vagy bringával a háztól jól bejárható Balatonkenese és Balatonakarattya minden látnivalója, számtalan étterem büfé és cukrászda, melyek közül a Katica sokak kedvence.

Érdemes átbringázni a szomszédos Balatonfűzfőre, ahol a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően vadonatúj bringautak, fából ácsolt kaland-játszótér és gyönyörű parti sétány várja a vendégeket.
Az apartmanok 3 km-es körzetében 5 db jól felszerelt balatoni strandot érhetnek el a nyaralók, a legközelebbi a gyönyörű balatoni parttal, óriási fákkal és játszótérrel is rendelkező Bezerédy strand gyalogosan mindössze 10 percre van a háztól. Sokak szerint ez itt legszebb és legtisztább beach, a kilátás tengerélményhez hasonlít, hiszen hosszában látszik a Balaton.
Balatonkenese és Balatonakarattya egész területén ingyenes a parkolás, a strandok előtt is.

Bankautomatát Balatonakarattyán, a körforgalom közelében, Kenesén pedig a Honvéd üdülő előtt (cím: Balatonkenese, Tompa Mihály u. 1.) találhatunk. Ez utóbbi van a nyaralóházhoz közelebb.

A legközelebbi élelmiszerbolt a PELSO Market, a nyaralótól mindössze 5 percnyi sétára található. Minden nap nyitva van reggel 7-től este 9-ig. Friss péksütemények, tejtermékek, húskészítmények, hűtött italok és zöldség-gyümölcs is kapható.
Adatvédelmi nyilatkozat
|
Copyright © 2017-2024 Síelők Bt.
|
Bringás Nyaraló Balatonakarattya
|
facebook