Látnivalók

Balatonakarattya

BALATONAKARATTYA közkedvelt nyaralóhely, hiszen a Budapest felől az autópályáról ez az első balatoni település. Strandjai gyönyörűek, hatalmas fák alatt lehet hűsölni, a napimádókat pedig széles parti föveny várja. A tó vize kristálytiszta, és itt a keleti parton éppen derékig ér, labdajátékokhoz, úszáshoz, pancsoláshoz is ideális. Nem kell hosszan gyalogolni a bójákig, mint a déli parton.

Balatonakarattyai magas-partja páratlan kilátással ajándékozza meg  az ide látogatókat. Kihagyhatatlan program a Kisfaludy sétány és kilátó, és jó tudni, hogy ez a Balaton körüli bringaút alternatív útvonala. Este is érdemes felkeresni és innen megcsodálni a naplementét.

Aki nagyobb nyüzsgésre vágyik, annak Balatonkenesét ajánljuk sok programmal, bulihelyekkel, parti sétánnyal, jachtkikötővel.  Gyalogosan vagy bringával a háztól jól bejárható Balatonkenese és Balatonakarattya minden látnivalója, számtalan étterem büfé és cukrászda, melyek közül a Katica sokak kedvence.

Érdemes átbringázni a szomszédos Balatonfűzfőre, ahol a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően vadonatúj bringautak, fából ácsolt kaland-játszótér és gyönyörű parti sétány várja a vendégeket.

Az apartmanok 3 km-es körzetében 5 db jól felszerelt balatoni strandot érhetnek el a nyaralók, a legközelebbi a gyönyörű balatoni parttal, óriási fákkal és játszótérrel is rendelkező Bezerédy strand gyalogosan mindössze 10 percre van a háztól. Sokak szerint ez itt legszebb és legtisztább beach, a kilátás tengerélményhez hasonlít, hiszen hosszában látszik a Balaton.

 

 

Balatonkenese és Balatonakarattya egész területén ingyenes a parkolás, a strandok előtt is.

Bankautomatát Balatonakarattyán, a körforgalom közelében, Kenesén pedig a Honvéd üdülő előtt (cím: Balatonkenese, Tompa Mihály u. 1.) találhatunk. Ez utóbbi van a nyaralóházhoz közelebb.

A legközelebbi élelmiszerbolt a PELSO Market, a nyaralótól mindössze 5 percnyi sétára található. Minden nap nyitva van reggel 7-től este 9-ig. Friss péksütemények, tejtermékek, húskészítmények, hűtött italok és zöldség-gyümölcs is kapható.

 

 Galéria

Ingyenes szolgáltatásaink

Légkondicionálás
Wi-Fi használat
Kerékpárhasználat (6 db kerékpár)
Parkolás a ház előtt
Fedett terasz
Kerti bútorok
Tűzrakó használata ingyen tűzifával
Grillsütő szabadtéri sütögetéshez ingyen faszénnel
Bográcsozási lehetőség